Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Spring op Zuid!

Er groeit iets moois op Zuid!

Wat voor buurt moet er komen tussen het Zuiderpark en de Carnissedreef? Over die vraag is lang nagedacht door de gemeente Rotterdam, ontwikkelaars, toekomstige bewoners en omwonenden. Alle ideeën, suggesties, opmerkingen en andere input zijn verwerkt. Nu ligt er een plan voor een buurt waar alles en iedereen heerlijk woont, groeit en bloeit: de naam Carnisse Eiland wordt vervangen door Spring op Zuid!

Lees meer

Inloopbijeenkomst 8 december 2023 in het Hoornbeeck College.

Op 8 december 2023 heeft de gemeente een inloopbijeenkomst georganiseerd in het Hoornbeeck College. Omwonenden kregen de mogelijkheid om vragen te stellen over het bestemmingsplan. Alle vragen en antwoorden van de inloopbijeenkomst zijn verzameld in een Q&A (terugblik bewonersavond)

Lees meer

Samenwerkingsovereenkomst Carnisse Eiland een feit!

We slaan de handen ineen voor het ontwikkelen van Carnisse Eiland. Op vrijdag 15 december 2023 ondertekenden Gemeente Rotterdam samen met ERA Contour, Dura Vermeer Bouw Zuid West en Heijmans Vastgoed de samenwerkingsovereenkomst voor het ontwikkelen van Carnisse Eiland in Rotterdam. De drie partijen zijn verenigd in de Ontwikkelcombinatie Carnisse CV (OCC).

Lees meer
1 2